Mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie met de HC3-Skinshooter

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleren. Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.
De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.
Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden!
Voorafgaand aan de Mesotherapie wordt de huid eerst behandeld met een Cleansing lotion (milk) en een Cleansing Tonic of een enzymatische peeling.
Vervolgens wordt de huid met de SkinShooter behandeld, voor het gezicht is dat een behandeling van ongeveer 30 minuten. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende Cream of Serum.
De producten welke voor en na de Mesotherapie gebruikt worden bevatten verzorgende en herstellende ingrediënten voor de huid.


CatioVital

Een schone, stralend mooie huid 

Catiovital is een complete schoonheidsbehandeling van een uur en een kwartier, die reinigt en verzorgt. De behoeften van elk huidtype worden grondig behandeld dankzij een exclusief Mary cohr apparaat met een tweeledige werking: 

Het sauna-effect van het warmtemasker voor een grondige reiniging. Dit opent de poriën van de huid en verwijdert alle onzuiverheden.

 • Het milde ionisatie-effect voor een diepgaande verzorging van de huid.

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke ontspannende massage d.m.v. revitaliserende essentiële oliën. Uw huid ademt opnieuw en uw gezicht heeft een schitterende uitstraling.


CatioLift 

Direct liftend effect 

Catiovital lift is een unieke en exclusieve behandelings methode dankzij de stimuleringsfunctie van het Catiovital apparaat. Dit zorgt direct voor een spectaculair liftend effect en werkt specifiek op de spierlaag. 

 • De gelaats omtrek tekent scherper af
 • De hals wordt gelift
 • De onderhuidse spieren worden veerkrachtiger en nemen in volume toe
 • De huid ziet er jonger uit


Beauté Aromatique

100% natuurlijke behandeling met essentiële oliën en plantenconcentraten 

Deze behandeling is een heerlijke schoonheidsreis van 50 minuten, die u evenwicht, uitstraling en een intens welzijn brengt. De behandeling wordt geheel "op maat" samengesteld door de schoonheidsspecialiste: zij kiest de essentiële oliën afgestemd op de behoeften van uw huid. Deze essentiële oliën worden aangebracht tijdens een manuele modellerende massage, waarbij verschillende technieken worden gebruikt (drukpuntmassage, reflexologie, shiatsu enz.) voor een zowel verzorgend als ontspannend effect. De schoonheidsspecialiste stelt vervolgens in uw aanwezigheid een schoonheidsmasker "op maat" samen door een mengsel van de voor uw behoeften geschikte plantenconcentraten te bereiden.
De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van geschikte serums en crèmes.


Age-Firming

Voor een zichtbaar stevigere huid

Age Firming treatment is een verstevigende anti-age behandeling die naast je gezicht ook hals en decolleté meeneemt.
Resultaat: De huid wordt zichtbaar voller en gladder. Rimpeltjes en fijne lijntjes zijn gladgestreken en de huid straalt van gezondheid.


Dermo Peel

Huidvernieuwende verzorging met onmiddellijk zichtbaar resultaat

 • Tegen tekenen van veroudering
 • Tegen donkere vlekken
 • Tegen doffe teint
 • Tegen pigment vlekken

Zeer geschikt om 3 á 4 keer per jaar te ondergaan


Microdermabrasie 

Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt de huid zacht en pijnloos door microkristallen behandeld. Het resultaat ziet u direct. Een jonge en veerkrachtige huid die u een stralend uiterlijk geeft.

Voor de behandeling van: 

 • huidveroudering
 • littekens (acne)
 • actieve rimpels
 • rokershuid
 • pigmentstoornissen
 • dieptereinigingHYALURONIC

Anti-aging met diepgaande hydratatie door middel van een hoog en laag moleculair Hyaluronzuur, waardoor deze dieper in de huid komt en daardoor zichtbaar resultaat geeft. 
Een frisse behandeling en ook mooi na een microdermabrasie of Asa Peel. REPAGEN

Exclusive behandeling (light of strong). Sterk geconcentreerde Hightech ingrediënten komen samen in een unieke combinatie voor een sensationeel succes voor het gezicht en decolleté. De 5 componenten kan de diepte van de rimpels verminderen en zo voor een jongere en frissere uitstraling zorgen. Tegelijkertijd worden de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd! Is in 3 lagen van de huid actief, v.a. 45 jaar een top behandeling ook in deze behandeling zitten fruitzuren: 2% in de strong en 0,5% in de light.  
ASA PEEL

Bevrijding van de verdikte hoornlaag,krachtige stimulatie celdeling (warmte effect), prachtig resultaat, verhelderen van pigmentvlekken en stimulatie van collageen en elastine productie.
Als kuur 3x in 1 maand of als losse behandeling.


KLAPP MAN ANTI-AGING

De Anti-age Fuel voor de mannenhuid! De actieve man is zeer toegewijd, altijd onderweg , heeft veel afspraken, stress, werkt hard, weinig slaap en veel gefeest…… Klapp man, gebundelde kracht die alles kan en een exclusief werkstoffen complex.
Speciaal ontwikkeld voor de turbulente huidtoestand van de actieve man.

Fontess Schoonheidssalon • tel: 06 570 066 32 • fontessa@fontess.nl • Afspraak alleen per telefoon © 2007-2019 Fontess